Summer

Bara jag som inte riktigt tycker att det känns som sommar? 
Jag vet inte om det beror på vädret eller på det faktum att jag har min första helt lediga dag imorgon! :)
Det är antagligen en blandning men eftersom ledigheten antagligen kommer ganska ordentligt nu och det fina vädret snart så kommer det att lösa sig perfekt. ;)
Vad har ni för planer inför denna sommaren?
Förutom Gothia Cup så har jag själv inga speciella planer. Ska försöka umgås så mycket som möjligt med kompisar och ragga killar! ;) 
Ska även försöka få biljetter till Coldplay som uppträder på Stockholm Stadion den 30Augusti.
Just nu sitter jag ganska uttråkad då jag väntar på säsong fem av den nya favoritserien Supernatural. Kan ju erkänna att under första säsongen drog jag ut något helt otroligt på att titta då jag tyckte att det var samma sak hela tiden. Kan ju säga att från och med säsong 2 så är det verkligen inte så länge och det är absolut en sjukt spännande serie. Det är ju inte heller precis ett minus att snygga Jensen Ackles spelar en av huvudrollerna. ;)

Planerna

Ja, jag har faktiskt planer för det här även om det inte verkar så.
Jag ska ju få en ny data (säger dom iaf) i skolan så då kommer jag att starta en ny blogg, där jag faktiskt ska lägga ner mer tid.
Nu ska jag skaffa en kamera och ta massa kort och kanske "övningsblogga" lite här sålänge så kommer de en ny seriös blogg efter sommaren eller nåt sånt! 
See ya, babes! :)

RSS 2.0